Bez izbornika pet dana prije utakmice

Obrvan: Nastavak suradnje nije moguć...

"Nastavak suradnje sa Rukometnim savezom BiH više nije moguć, kako zbog činjenice da ne ispunjavate svoje obaveze, ali i posebno nakon medijskih istupa proteklih dana od predsjednika RSBiH Umičevića" između ostalog je napisao Obrvan.
Sport / Ostali sportovi | 11. 03. 2022. u 13:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Da stvari ne funkcioniraju u rukometnom savezu poznato je od ranije. Gomile izjava jednih, drugih, trećih, održanih, zakazanih, neodržanih sjednica, važnih, nevažnih, međutim, ovo se do sada nije niti jednom dogodilo. Prvo je produžen ugovor sa izbornikom, onda je čovjek objavio planove i spisak za predstojeće utakmice baraža, pa je
na kraju pet dana prije prve utakmice protiv Grčke, podnio ostavku.

Naravno, u međuvremenu se oglasio i predsjednik RSBiH Marinko Umićević koji je istakao kako je "plata od 5.000 eura puno i da je takav ugovor štetan za sam savez". Nakon te izjave, Obrvan je odlučio dići sidro. Razloge je naveo u svom pismu.

"Nastavak suradnje sa Rukometnim savezom BiH više nije moguć, kako zbog činjenice da ne ispunjavate svoje obaveze, ali i posebno nakon medijskih istupa proteklih dana od predsjednika RSBiH Umičevića. O tome će službeno vođstvo saveza kontaktirati moj odvjetnik. Želio bih zahvaliti navijačima, igračima na sjajnoj suradnji koju smo imali u proteklih godinu dana. Siguran sam da će nastaviti tamo gdje smo zajedno stali i nakon što smo izborili Europsko prvenstvo u Mađarskoj i Slovačkoj, uspješno završiti baraže za naredno Svjetsko prvenstvo. Takođe zahvaljujem cijelom stručnom timu koji je radio zajedno sa mnom i davao cijelog sebe za dobro reprezentacije". stoji u Obrvanovom pismu savezu.

Kopirati
Drag cursor here to close