U svom stilu

Balić otkrio kakve su šanse da ponovno obuče dres na Euru

"A ne znam koliko rukometaša imamo u državi. Mislim da ih je tri ili četiri tisuće pa sam nakon njih ja na redu. Ipak vjerujem da ih nećemo sve potrošiti na ovom prvenstvu", našalio se 'rukometni Mozart'.
Sport / Rukomet | 20. 01. 2022. u 11:59 Bljesak.info
Ivano Balić: 'Protiv Crne Gore idemo na glavu s ovim igračima koje imamo'

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Otkad je izbornih Hrvoje Horvat iz naftalina počeo vaditi veteranska imena poput Jakova Gojuna i Mirka Alilovića, društvene mreže su preplavile dosjetke na ovaj račun.

Koronavirus kola svlačionicom hrvatske rukometne reprezentacije, a dok navijači grizu nokte i strepe tko je slijedeći na popisu zaraženih, u Mađarsku svakodnevno stižu nova lica.

A, otkad je izbornih Hrvoje Horvat iz naftalina počeo vaditi i neka veteranska imena poput Jakova Gojuna i Mirka Alilovića društvene mreže su preplavile dosjetke na ovaj račun.

Za šalu je uvijek raspoložen i legendarni Ivano Balić koji je u javljanju za RTL iz Budimpešte prokomentirao želju navijača da i on ponovo odjene dres nacionalne vrste.

"A ne znam koliko rukometaša imamo u državi. Mislim da ih je tri ili četiri tisuće pa sam nakon njih ja na redu. Ipak vjerujem da ih nećemo sve potrošiti na ovom prvenstvu", našalio se 'rukometni Mozart' te dometnuo kako se više nitko u stožeru ne nervira zbog stalnih promjena već da se trude raditi najbolje što mogu s onima koji su im na raspolaganju.

Kopirati
Drag cursor here to close