Bilo je svega

Vlahović i Xhaka se hvatali za "onu stvar", Piksi psovao, sporna i majica

Na kraju je utakmica završila s čak 11 žutih kartona, što je najviše poslije finale 2010. godine u Južnoj Africi. Tada je podsjećamo Webb pokazao 13 žutih kartona i jedan crveni karton.
Sport / Qatar 2022 | 03. 12. 2022. u 02:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Očekivano, duel između Srbije i Švicarske je ponudio jako puno tenzija. Prije utakmice je bilo gužve ispred stadiona, jer su se pojavili gledatelji iz Albanije, u svojstvu navijača Švicarske.

Na terenu je također bilo burno. Posebno nakon gola kojeg je postigao Vlahović. Napadač Juventusa se uhvatio za "onu stvar", pitanje je samo zbog čega. Navodno mediji u Srbiji tvrde kako je to bila njegova reakcija na medijske natpise posljednjih dana.

Piksi je psovao "Šiptarima majku", nešto poput Vlahovića je kasnije napravio i Xhaka. Veznjak Arsenala je ušao u prepirku s klupom Srbije nakon jednog Mitrovićevog pada u kaznenom prostoru Švicarske. Klupa Srbije je smatrala da je sudac trebao pokazati na bijelu točku, a Xhaka je ušao u prepirku sa Srbima. Razmjena uvreda je uslijedila, Xhaka se uhvatio za međunožje i tom gestom potpuno razbjesnio klupu, koja je utrčala u teren.

Burno je bilo i u završnici utakmice, kada je krenulo hvatanje za vratove, prvo Xhaka i Vanja Milenković, pa su se priključili i ostali igrači, puno toga se moglo pročitati s usana Xhake, ali i Mitrovića. Na kraju je utakmica završila s čak 11 žutih kartona, što je najviše poslije finale 2010. godine u Južnoj Africi. Tada je podsjećamo Webb pokazao 13 žutih kartona i jedan crveni karton.

Na kraju utakmice Xhaka je opet skrenuo pažnju na sebe majicom na kojoj je pisalo "Jashari 26". Pojedini mediji prenose informaciju kako se radi o igraču Luzerna Ardonu Jashariju, jednom od trojice igrača iz Albanije koji nose dres Švicarske, dok opet drugi tvrdi kako to posveta Ademu Jašariju osnivaču OVK-a.

 

Kopirati
Drag cursor here to close