Svjetsko prvenstvo

SP Katar 2022: Mečevi u grupama C i D

Prvi na teren izaći će nogometaši Argentine, predvođeni jednim od najboljih igrača svih vremena Lionelom Messijem, koji se sastaju s autsajderom Saudijskom Arabijom.
Sport / Qatar 2022 | 22. 11. 2022. u 09:42 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Trećeg dana Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru na rasporedu su utakmice prvog kola u skupinama C i D.

Prvi na teren izaći će nogometaši Argentine, predvođeni jednim od najboljih igrača svih vremena Lionelom Messijem, koji se sastaju s autsajderom Saudijskom Arabijom, prenosi Hina. 

Ovaj meč počinje u 11 sati po srednjoeuropskom vremenu, dok se u drugom meču u grupi C od 17 sati sastaju Poljska i Meksiko.

Lionel Messi, prva zvijezda argentinske nogometne reprezentacije, potvrdio je kako je potpuno fizički spreman za premijeru svoje momčadi na svjetskom prvenstvu kojem je domaćin Katar.

„Fizički se osjećam jako dobro. Mislim da u stvarno dobrom trenutku dočekujem ovo Svjetsko prvenstvo. Tijekom vikenda sam nešto slabije radio na treninzima, ali ništa se ozbiljno nije dogodilo. Primio sam udarac i zbog toga sam radio s nešto slabijim intenzitetom, ali nema nikakvog razloga za brigu“, rekao je Messi koji je još jednom potvrdio da će mu igranje na ovom turniru biti posljednji nastup na svjetskim prvenstvima.

U prvom meču D-grupe od 14 sati igraju Danska i Tunis, a od 20 sati Francuska i Australija.

U dosadašnjem dijelu prvenstva odigrani su susreti prvog kola u skupinama A i B, a najefikasnija je bila selekcija Engleske koja je sa ubjedljivih 6:2 pobijedila Iran.

Pobjede rezultatom 2:0 ostvarile su selekcije Nizozemske protiv Senegala, te Ekvadora u prvom meču prvenstva protiv domaćina Katara, dok je jedini meč koji je završen bez pobjednika duel SAD-a i Wales (1:1).

Kopirati
Drag cursor here to close