Southgate u svom stilu

Southgate: Male stvari su odlučile, vidjet ćemo da li ostajem

"Primili smo dva gola i propustili šanse. Harry je bio nevjerojatan, toliko pouzdan. Ne bismo bili ovdje da nije postigao sve te golove. Potrebno je svima vrijeme, pa i meni, kako bismo donijeli ispravne odluke", tvrdi Southgate.
Sport / Qatar 2022 | 11. 12. 2022. u 10:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pod vodstvom Garetha Southgatea Engleska je prije četiri godine bila četvrta. Na prošlom Europskom kao domaćin je izgubila finale, dok je ovaj put zaustavljena u četvrtfinalu.

U poređenju s nekim prošlim vremenima, izbornicima, mogli smo reći kako je Engleska napravila neki pomak, jednako tako ostaje činjenica da je Gareth na ovim takmičenjima imao sjajan sastav, igrače i za bolje rezultate.

On kao izbornik ima ugovor do kraja Eura 2024. godine, ali nije isključeno da napusti klupu reprezentacije.

"Učinak je opravdao očekivanja, zaslužili smo više ali na kraju, golovi odlučuju. Ja sam rekao igračima, da nisu mogli da daju više. Male razlike, stvari na obje strane su odlučile. Ponosan sam na način kako su kao ekipa napredovali na turniru. Čestitam Francuskoj. Znaju da su igrali paklenu utakmicu. Mislim da nismo mogli da uradimo više. Mi pobjeđujemo i gubimo kao tim. Primili smo dva gola i propustili šanse. Harry  je bio nevjerojatan, toliko pouzdan. Ne bismo bili ovdje da nije postigao sve te golove. Potrebno je svima vrijeme, pa i meni, kako bismo donijeli ispravne odluke. To je normalno. Tako radimo poslije svakog turnira, sjednemo i napravimo reviziju napravljenog", rekao je Southgate.

Kopirati
Drag cursor here to close