Portugalci razočarani suđenjem

Pepe: Neka daju titulu Argentini

"Ovo je jače od mene i moram to reći. Neprihvatljivo je da argentinski sudac sudi našu utakmicu. Nakon ovog se mogu kladiti u sve što imam da će Argentina biti prvak", požalio se Pepe.
Sport / Qatar 2022 | 11. 12. 2022. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dok je Cristiano Ronaldo teren napuštao u suzama a Fernando Santos je pričao o taktici, stoper reprezentacije Pepe i druga zvijezda reprezentacije Bruno Fernandes su ispaljivali otrovne strelice prema glavnom sucu, 40-godišnjem Argentincu Facundu Tellu.

"Ovo je jače od mene i moram to reći. Neprihvatljivo je da argentinski sudac sudi našu utakmicu. Nakon ovog se mogu kladiti u sve što imam da će Argentina biti prvak", požalio se Pepe. Njegov suigrač, Bruno Fernandes je bio još oštriji.

"Ne znam hoće li pokloniti Argentini titulu. Ne zanima me, tko ih je..e, reći ću što mislim. Čudno je da nam sudi čovjek iz zemlje koja je i dalje na prvenstvu. Usmjerili su događanja na terenu protiv nas. Sude nam Argentinci, a nema nijednog portugalskog suca na prvenstvu. To je nedopustivo", odgovorio je portugalski veznjak.

Kopirati
Drag cursor here to close