Ozljeda

Pogledajte kako izgleda Messijev gležanj uoči prve utakmice

Velike se nade polažu u ovu generaciju, predvođenu Lionelom Messijem, ali sjajno raspoloženje pokvarila je fotografija s posljednjeg treninga.
Sport / Qatar 2022 | 21. 11. 2022. u 18:54 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sve je veće uzbuđenje pred prvu utakmicu Argentine na Svjetskom prvenstvu protiv Saudijske Arabije. Velike se nade polažu u ovu generaciju, predvođenu Lionelom Messijem, ali sjajno raspoloženje pokvarila je fotografija s posljednjeg treninga.

Na društvene je mreže procurila fotografija na kojoj se može vidjeti da je Messi ima natečen gležanj desne noge, što je oglasilo crvenu uzbunu u argentinskim redovima.

Svi se pribojavaju onog najgoreg, povreda bi Messija udaljila s terena, ali i uvelike smanjila šanse Argentinaca na ovom Mundialu. Bio bi to ogroman peh za argentinskog čarobnjaka kojem je ovo, po svemu sudeći, posljednje veliko natjecanje s reprezentacijom.

Ipak iz Katara stižu umirujuću tonovi, Messi je odradio trening bez ikakvih problema, a na konferenciji za novinare potvrdio je da osjeća i više nego dobro. No svima je jasno da Leo osjeća bol u gležnju, preskočio je prva dva treninga u Katru, ali čini se da njegov nastup protiv Saudijske Arabije nije pod upitnikom.

Argentina i Saudijska Arabija igraju utakmicu 1. kola na Svjetskom prvenstvu u utorak, 22. studenog od 11 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close