Walid Regragui

Izbornik Maroka: Nastavljamo s iznenađenjima

Izbornik Maroka Walid Regragui rekao je u Dohi, glavnom gradu Katara, da će njegov tim nastojati da eliminira Francusku sa Svjetskog prvenstva u srijedu.
Sport / Qatar 2022 | 13. 12. 2022. u 16:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Uoči njihovog sučeljavanja s Francuskom u polufinalu Svjetskog prvenstva u Kataru, Maroko teži da ispiše povijesnom prolaskom u finale svjetskog turnira, javlja Anadolu Agency (AA).

Izbornik Maroka Walid Regragui rekao je u Dohi, glavnom gradu Katara, da će njegov tim nastojati da eliminira Francusku sa Svjetskog prvenstva u srijedu.

"Svaki put su ljudi očekivali da će naš tim biti eliminiran, ali mi smo još uvijek tu. Sanjamo da osvojimo Svjetsko prvenstvo", rekao je Regragui.

Meč svog tima protiv Francuske u polufinalu opisao je kao "tešku" utakmicu.

"Nastavit ćemo da igramo ambiciozno i da pravimo iznenađenja", rekao je Regragui.

Kako je kazao 47-godišnji izbornik, njegov tim nastoji promijeniti mentalitet Afrikanaca prema Svjetskom prvenstvu, dodajući da je reprezentacija Maroka pokazala cijelom svijetu da afrička nogometna reprezentacija može doći do polufinala Svjetskog prvenstva.

"Došli smo ovdje da promijenimo predrasude koje okružuju afrički kontinent. Mnogi vjeruju da nam je dosta dolaskom u polufinale, ali to nije naše mišljenje", rekao je Regragui.

Maroko je postao treća reprezentacija izvan Europe i Južne Amerike koja se plasirala u polufinale Svjetskog prvenstva, nakon Sjedinjenih Američkih Država 1930. i Južne Koreje 2002. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close