Usmeni dogovor je postignut

Enzo Fernandez na meti Liverpoola

Njegova uloga je ona defenzivnog veznog, odlično obavlja posao zatvarajući protivničke napadače. Dobio je ime po legendi River Platea Enzu Francescoliju, ali realno teško da će biti takav igrač, iako naravno nije isključeno.
Sport / Qatar 2022 | 20. 12. 2022. u 16:30 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Za one koji su pratili argentinsku ligu, Enzo Fernandez nije iznenađenje na ovom prvenstvu. Igrao je Enzo sa svoj matični River, pa je onda završio na posudbi u Defensa y Justicia prije nego što će potpisati za Benficu. S Riverom je osvojio Primeru, a onda još u dresu Defense, Copa Sudamericanu i Recopu.

Njegova uloga je ona defenzivnog veznog, odlično obavlja posao zatvarajući protivničke napadače. Dobio je ime po legendi River Platea Enzu Francescoliju, ali realno teško da će biti takav igrač, iako naravno nije isključeno. Krajem lipnja ove godine, Enzo se skrasio u Lisabonu, postao je član Benfice.

Međutim nakon sjajnih partija u Kataru, priznanja najboljeg mladog igrača, već su se javili novi klubovi koji bi rado u svojim redovima vidjeli Fernandeza. Navodno je već sve dogovoreno s Liverpoolom. Fernandez je navodno dogovorio da će ostati na posudbi u Benfici još pola sezone, a onda potpisati za engleski klub. Taj je posao još na razini verbalnog dogovora, nikakav ugovor nije potpisan, no to bi se moglo dogoditi u siječanjskom prijelaznom roku.

Fernandez po Transfermarktu vrijedi 35 milijuna eura, no u stvarnosti je ta cijena puno viša.

Kopirati
Drag cursor here to close