Dva gola Rashforda, jedan Fodena

Englezi za 60 sekundi ovjerili jedinicu

Međutim, u drugom poluvremenu sve se promijenilo jako brzo. Napokon smo vidjeli i jedan lijep gol iz slobodnjaka, zaslužan je Rashford koji je večeras bio starter. Wales je tek krenuo s centra, a morao je ponovo.
Sport / Qatar 2022 | 29. 11. 2022. u 21:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sa sedam od mogućih devet bodova, Engleska je osvojila u skupini B, pa će u osminu finala s prvog mjesta. Opet to nije bilo zanimljivo, ni previše gledljivo u prvom dijelu, ali su u nastavku stvari došle na svoje mjesto, jer definitivno ovakav Wales ništa nije mogao napraviti. Ako vratimo film na posljednja dva europska prvenstva, na kojima je igrala ova selekcija ovo što je ponudila u Kataru je stvarno bilo skromno.

S druge strane Englezi su ostavili dobar dojam, ali za prolaz kroz nokaut fazu će morati ponuditi nešto više. U ovom duelu protiv Walesa prvi je zaprijetio Kane, ali je Ward spreman. Nekih skoro pola sata ništa se posebno nije događalo u ovom duelu, tek u 38.minuti imamo akciju u kojoj sudjeluju Walker-Rashford-Foden, ovaj zadnji loptu šalje preko gola.

Međutim, u drugom poluvremenu sve se promijenilo jako brzo. Napokon smo vidjeli i jedan lijep gol iz slobodnjaka, zaslužan je Rashford koji je večeras bio starter. Wales je tek krenuo s centra, a morao je ponovo. Foden zabija na asistenciju Kanea s desne strane. Za konačan rezultat pobrinuo se drugim golom, Rashford. Uspio je napadač Manchester Uniteda provući loptu kroz noge Wilsona. Imao je Rashford još jednu priliku za treći gol, ali je ovaj put obranio golman Walesa. Uspio je na drugoj strani Ampadu, lopta je zakačila Maguirea, ali je obranio Pickford.

Kopirati
Drag cursor here to close