Dudu navijao sa svoje

Da Silva iz Rija: "Brazilci su poludjeli, zalijevali nas i pivom"

"Svi su navijali za Brazil, samo smo moja supruga, kćer, hrvatski veleposlanik Ranko Vilović i ja navijali za Hrvatsku. Bilo je i nekih sitnih provokacija, kad je Brazil zabio gol zalili su nas i pivom".
Sport / Qatar 2022 | 10. 12. 2022. u 19:01 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Eduardo da Silva, nekadašnji vođa napada Vatrenih, u svojoj je domovini gledao utakmicu između Brazila i reprezentacije za koju je postigao 29 pogodaka u 64 nastupa.

Za portal Germanijak kazao je kako je utakmicu gledao u jednom barskom vrtu, s obitelji i hrvatskim veleposlanikom Rankom Vilovićem.

"Fantastična atmosfera, možete zamisliti, bilo je pet ili šest velikih ekrana, natiskalo se oko tisuću ljudi. Naravno, svi za Brazil, samo moja supruga, kćer, hrvatski veleposlanik Ranko Vilović i ja navijali za Hrvatsku. Bilo je i nekih sitnih provokacija, kad je Brazil zabio gol zalili su nas i pivom, a mi smo šuitjeli i trpili. No, kad smo mi zabili i kad smo prošli dalje, onda smo si dali malo oduška", prenosi Eduardo dojmove iz Brazila, gdje je razočaranje, naravno, jako veliko.

"Možete zamisliti koliko su tužni, plakali su, bili su sigurni da će nas izbaciti. Ja sam mirno sjedio i gledao utakmicu i znao sam da nije gotovo niti kad su nam zabili. Osjećao sam da bi Hrvatska mogla izjednačiti, a onda penali, ha, to je ipak bilo očekivano...", kazao je popularni Dudu.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Eduardo Alves Da Silva (@_eduardofficial)

Kaže kako je uoči utakmice Hrvatske i Brazila upozoravao svoje zemljake na moguće opasnosti.

"A lijepo sam rekao ovim Brazilcima, na zadnja četiri SP-a ispali ste od europskig reprezentacija, ispast ćete i sad. Nisu me ozbiljno shvatili, sad će valjda shvatiti. nakon utakmice ipak su mi mnogi prilazili i čestitali na pobjedi. Srušio im se svijet, evo, u baru u kojem je bilo tisuću ljudi, sad je sve prazno, tek nekoliko ljudi oko nas. Tako je i na svim drugim mjestima na kojima se gledala utakmica."

Naravno, pun je hvale za hrvatske reprezentativce.

"Svi su odigrali sjajno, od Livakovića, obrane, veznog reda do napada. Modrić je bio fantastičan, kako Luka vodi tu momčad, to je sjajno. A Petković... Ha, što ću reći, to je posao napadača. Da se lopta nađe u mreži. Jedna šansa, jedan gol, nema ništa bolje od toga. On je svoj posao napravio. Ma, svima svaka čast, navijamo dalje za Hrvatsku, a sad moram ići, imamo tu večeru, feštu. Idući tjedan sam u Hrvatskoj, ne stignem u Katar, gledat ću završnicu tog SP-a u Zagrebu", kazao je Eduardo za Germanijak.hr.

Video: Eduardo Da Silva - All 29 goals for Croatia HD
Kopirati
Drag cursor here to close