Argentinac Baez ispustio 2-0

Zverev spasio meč loptu i preživio

Za mene je bilo važno pronaći način. Znate kako to rade Novak, Rafa, Roger, zato su oni ispred nas.Nikada neću biti na njihovoj razini, ali pokušavam im se približiti i to je definitivno nešto što pokušav napraviti" rekao je nakon meča Zverev.
Sport / Ostali sportovi | 25. 05. 2022. u 23:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sebastian Baez je igrao odlično. Posebno u prva dva seta. Saša Zverev je bio na konopcima, u njegovom stilu. Dva seta, šest gemova. Međutim, u trećem setu su se stvari počele mijenjati. Dva breaka, pa rani na početku četvrtog seta. Baez je uhvatio zraka i prvi dio došao do breaka u petom setu. Kada je poveo 4-2 Argentinac, činilo se kako Zverev pada, kako je povratak nemoguć. Ispustio je Baez break prednosti, propustio je meč loptu na 5-4.

Zverev je upravo u tim trenucima igrao svoj najbolji tenis, barem kada je u pitanju ovaj meč. Sa tri vezana gema je prošao dalje. Zverev je imao 42 winnera, 46 neforsiranih pogrešaka. Baez koji skoro sliči na Schwartzmana je imao četiri winnera manje, jednu grešku više. Realizacija break prilika je kod Argentinca bila na 36 posto (4/11)

"Ovo je za Baeza najteži mogući poraz, to su oni najgori mogući trenuci kada ste na terenu.Znam kakav je to osjećaj, izgubio sam tako finale US Opena. Baez je mlad tenisač, sigurno je da će u narednom periodu praviti sjajne rezultate. Za mene je bilo važno pronaći način. Znate kako to rade Novak, Rafa, Roger, zato su oni ispred nas.Nikada neću biti na njihovoj razini, ali pokušavam im se približiti i to je definitivno nešto što pokušav napraviti" rekao je nakon meča Zverev.

Kopirati
Drag cursor here to close