Plemići su već jednom eliminirali Tobol

Zrinjski bi mogao ponovo u Kazahstan

Ukoliko Zrinjski eliminira Tiranu kroz dva susreta drugog pretkola, u trećem bi smo vrlo lako mogli imati reprizu duela iz sezone 2010/11, kada je u dvije utakmice eliminirao upravo momčad Tobola.
Sport / Ostali sportovi | 18. 07. 2022. u 15:29 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na kraju je Zrinjski dobrio protivnika iz treće skupine. Ukoliko izbori treće pretkolo Konferencijske lige, prvak BiH će igrati protiv boljeg iz dva duela kazahstanskon Tobola i Lincolna sa Girbaltara. Bez obzira što su klubovi sa Girbaltara pravili iznenađenja i velike priče posljednjih sezina, realno je očekivati da Tobol ipak opravda očekivanja i izbori plasman u treće pretkolo.

Prve utakmice trećeg pretkola UEFA konferencijske lige na rasporedu su 4. i 11. sljedećeg mjeseca. Ukoliko Zrinjski eliminira Tiranu kroz dva susreta drugog pretkola, u trećem bi smo vrlo lako mogli imati reprizu duela iz sezone 2010/11, kada je u dvije utakmice eliminirao upravo momčad Tobola.

Radilo se o kvalifikacijama za Europsku ligu, Zrinjski je prvoj utakmici kao gost slavio 1:2 nakon preokreta, a onda je u revanšu opet bio bolji 2:1. U pretkolu kvalifikacija za Ligu prvaka Tobol je eliminirana od Ferencvaroša. Prošle sezone je momčad Tobola u u drugom pretkolu kvalifikacija za Europsku ligu eliminirala Hajduk koji je slavio u prvoj utakmici činilo se dovoljnih 2:0, međutim u revanšu je Tobol bio bolji 4:1.

Kopirati
Drag cursor here to close