Uzvrat u Moldaviji

Zrinjski se nes(p)retnim porazom od Sheriffa oprostio od Lige prvaka

Savić je u 24. minuti susreta htio izbaciti loptu ispred vlastitog gola, no nespretnim udarcem loptu je poslao u svoju mrežu.
Sport / Nogomet | 12. 07. 2022. u 20:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nogometaši Zrinjskog oprostili su se od Lige prvaka nakon poraza od Sheriffa u Moldaviji.

U uzvratnom susretu prvog kola kvalifikacija za Ligu prvaka, domaćini su slavili sa minimalnih 1:0 te tako osigurali prolaz u sljedeće kolo. 

Pobjeda Sheriffa više je proizvod sportske sreće, odnosno greške Zrinjskog.

Naime, Savić je u 24. minuti susreta htio izbaciti loptu ispred vlastitog gola, no nespretnim udarcem loptu je poslao u svoju mrežu. 

U prvom poluvremenu kod Plemića bilježimo dvije značanije prilike - Tičinović je u 12. minuti uputio loptu preko gola, dok je kapetan Bilbija bio neprecizan pri izvođenju slobodnog udarca u 23. minuti.

Drugo poluvrijeme trener Zrinjskog Sergej Jakirović započeo je sa par izmjena na terenu - umjesto Zlomislića ušao je Kamenar, umjeto Ćuže na teren je istrčao Mandić, dok je Memija zamijenio Bekića.

U ranoj fazi drugog dijela vrijedi izdvojiti pokušaje prvo Bilbije u 51.minuti, nakon toga i Memije. Na velikim iskušenjima je bio Abalora nakon novog pokušaja Bilbije ali se na semaforu ništa promijenilo nije. Tek u završnici domaći sastav krenuo nešto napraviti iz kontri i polukontri, Badoloa šutira, ali Čondrić brani.

Do kraja utakmice gledali smo opreznu igru Moldavaca koji su po svaku cijenu gledali zadržati minimalnu prednost.

Napomenimo da će Sheriff u drugom kolu Lige prvaka igrati s boljim iz susreta Shakhtyor Soligorsk - Maribor, čiji je dvoboj na rasporedu u srijedu, 13. srpnja.

Kopirati
Drag cursor here to close