Play off u futsalu

Završen regularni dio sezone, Radnik ima prednost domaćeg terena

U prvom krugu play offa prva i drugoplasirana momčad pauziraju, dok će protivnike dobiti nakon međusobnih duela u kojima se sastaju Salines - Sloga i Sarajevo - Hercegovina.
Sport / Ostali sportovi | 04. 04. 2023. u 00:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odigrano je posljednje kolo Premijer lige BiH u futsalu. Ono što je najvažnije u ovom trenutku, Radnik MD Shop je završio na prvom mjestu pa će u doigravanju za prvaka imati prednost domaćem terena. Radnik je u posljednjem 18. kolu deklasirao Slogu 12:4, na kraju ima dva boda više od aktualnog prvaka Mostar SG-a.

Mostar SG je ovaj dio sezone zaključio uvjerljivim trijumfom u Sarajevu 13:1. U prvom krugu play offa prva i drugoplasirana momčad pauziraju, dok će protivnike dobiti nakon međusobnih duela u kojima se sastaju Salines - Sloga i Sarajevo - Hercegovina. Salines ili Sloga će na megdan aktualnom prvaku, dok će Radnik u polufinalu za protivnika imati boljeg iz duela Sarajevo - Hercegovina.

Mostar SG je najefikasnija momčad prvog dijela sezone sa 114 postignutih golova, dok je Doboj imao najlošiju obranu s ravno primljenih 100 golova i gol razliku -52. U play outu Brotnjo ide na Doboj, a Sloboda Kompred na Konjic. Igra se na dvije dobivene utakmice, finalna serija na tri.

Kopirati
Drag cursor here to close