Sredio Heleniusa u prvoj rundi

Wilder ponovo ruši protivnike

U završnici prve runde, Helenius je krenuo agresivnije, a onda je Wilder žestokim desnim direktom sve završio. Ovo je bila njegova 43. pobjeda u karijeri, 42 nokautom.
Sport / Ostali sportovi | 17. 10. 2022. u 10:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deontay Wilder se vratio pobjedom. Nakon poraza od Tysona Furyja i pauze od godinu dana "Bronze Bomber" je završio posao već u prvoj rundi."Nordijska noćna mora" Robert Helenius je u ring Barclays Centra, u Brooklynu ušao nešto teži od svog protivnika (17 kilograma više) i pun samopouzdanja nakon što je nanizao Samuela Petera, Siarheija Liakhovicha i Dereka Chisoru.

U završnici prve runde, Helenius je krenuo agresivnije, a onda je Wilder žestokim desnim direktom sve završio. Ovo je bila njegova 43 pobjeda u karijeri, 42 nokautom.

Video: Wilder vs Helenius HIGHLIGHTS:

Posljednji borac kojeg je Wilder nokautirao desnicom bio je Luis Ortiz koji je vodio borbu na svoj mlin sve do kobnog nokauta u sedmoj rundi. Wilder je do poraza od Tysona Furyja obranio pojas čak 10 puta, čime je izjednačio velikog Muhammad Alija, a prestigao poznate teškaše kao što su Joe Frazier, Mike Tyson i Lenox Lewis koji su imali po 9 obrana naslova.

Kopirati
Drag cursor here to close