Komentar na pobjedu

Fury: Wilder je idiot

Grogiranog izazivača, "Gipsy King" je pomeo desnicom potvrdivši još jednom da se radi o nevjerojatnom boksaču, kakvog već duže vremena nismo gledali u ringu.
Sport / Ostali sportovi | 10. 10. 2021. u 12:14 Feđa IBRULJ | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Napokon pravi boks. I to onaj iz nekih prošlih vremena. U kojem jednostavno jedan mora pasti.

Russell Mora, sudac u ringu je tri puta brojao. Jednom Wilderu, dva puta Furyju, prije nego što će na minutu i pol prije kraja jedanaeste runde označiti kraja. Par trenutaka ranije Fury je iz klinča provukao aperkat u bradu Wildera nakon kojeg je bilo vidljivo da Amerikanac samo stoji na nogama.

Grogiranog izazivača, "Gipsy King" je pomeo desnicom potvrdivši još jednom da se radi o nevjerojatnom boksaču, kakvog već duže vremena nismo gledali u ringu.

Nešto kasnije se u medijima otkrivene sudačke kartice po kojima je na polovini, nakon šest rundi Deontay Wilder je bio u prednosti. Što opet i nije bilo iznenađenje s obzirom na to da je tijekom četvrte runde Fury dva puta bio na podu. Međutim, Britanac je nakon šest bio daleko bolji, opasniji, što je na kraju i na naplatio. Drugi poraz koji bi mogao dobro kompromitirati karijeru Wildera, Amerikanac nije najbolje primio. U trenutku kada je Fury prišao Wilderu nakon meča, ovaj ga je ignorirao.

- Prišao sam mu i rekao: " Dobra borba čovječe, a on mi je rekao ne želim ti pokazati nikakvo poštovanje ili sportsko ponašanje". Odgovorio sam:  "Nema problema ". Bio sam iznenađen. Ogorčen je gubitnik, idiot.Ja sam sportaš, prišao sam mu da pokažem ljubav i poštovanje, ali on nije htio uzvratiti. Zato se molim za njega. Bez obzira na sve, ja u reći kako je Wilder veliki borac, rušio me dva puta. Bila je to sjajna borba. Neću smišljati nikakve isprike. Wilder je vrhunski borac i dobro me namučio za ove novce. Ali uvijek sam govorio da sam najbolji na svijetu, a on prvi iza mene. Nikada nemojte sumnjati u mene. Kao što je rekao veliki John Wayne, ja sam sastavljen od željeza i čelika!

Fury je zadržao pojas svjetskog prvaka po WBC verziji, međutim pitanje je što će biti dalje. Tko je njegov naredni protivnik?

Da je kojim slučajem Joshua pobijedio Oleksandra Usika, sve bi bilo jasno, ovako je moguće da će recimo Fury pričeka njihov revanš ili možda čak u međuvremenu ukrsti rukavice protiv Dilliana Whytea. Međutim, svi koji prate karijeru " Gipsy Kinga" znaju da je kod njega sve moguće. Za početak će sigurno boks biti u drugom planu, to je sigurno.

Kopirati
Drag cursor here to close