Je li ovo kraj?

Wilder: Ne znam imam li i dalje istu žar

"Ako se ne vratim, bilo je zadovoljstvo. Ne znam imam li i dalje istu žar, puno toga me smirilo, pronašao sam mir u svom životu. Cijeli tjedan imam osmijeh na licu, a imat ću ga i dalje", tvrdi Wilder.
Sport / Ostali sportovi | 24. 12. 2023. u 16:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je bio već treći poraz u posljednja četiri meča i čini se kako je "Bronze Bomber" došao do kraja. Jer ono što smo vidjeli od Deontay Wilder stvarno nije ni neka blijeda slika žestokog teškaša kojeg smo gledali ne tako davno u ringu.

Došao je u Saudijsku Arabiju svakako kao velika zvijezda, pokazao je jako malo, premalo u odnosu na očekivanja. Nakon Tysona Furyja koji ga je dva puta sredio, sada je svojih pet minuta dočekao Joseph Parker. Novozelanđanin je bio bolji, dovoljno je pogledati karticu suca Stevea Graya koji je dao veliku prednost Australcu 120-108. Ni ostala dvojica nisu bila daleko. Nakon svega, ljubitelji boksa se pitaju je ovo bila posljednja borba Wilder.

"Htio sam ostati što mirniji, bacati prednji direkt i namještati desnicu. Tajming nije bio na mjestu, a on je odradio dobar posao s izbjegavanjem mojih udaraca. Idemo dalje", rekao je Wilder nakon meča.

Nekoliko puta je Wilder isticao kako će se vratiti, ali kad je započeo konkretniji razgovor o nastavku karijere, Wilder je bio podosta dvosmislen. U jednom trenutku navodi kako će se sigurno vratiti, a već sljedeće sekunde ističe kako bi meč protiv Parkera mogao biti njegov posljednji.

"Vidjet ćemo što će se dogoditi. Odradio sam odličan posao kad je u pitanju baratanje novcem. Ja sam sretan borac. Ja sam ratnik i uskoro ću se vratiti. Ako se ne vratim, bilo je zadovoljstvo. Ne znam imam li i dalje istu žar, puno toga me smirilo, pronašao sam mir u svom životu. Cijeli tjedan imam osmijeh na licu, a imat ću ga i dalje. Ništa me neće spriječiti u tome. O tome se zapravo radi, da budete ratnici i dajete sve od sebe. Ako se stvari ne odviju kako ste htjeli, ustanete i nastavljate pokušavati. To vam je smisao života, ne smijete odustati i morate nastaviti dalje. Svi mi u sebi imamo nešto za biti veliki, ali veličina je određena našim služenjem. Ja ću nastaviti sa svojim služenjem", rekao je dvosmisleni Wilder.

Kopirati
Drag cursor here to close