Posjedovanje oružja

Uhićen Deontay Wilder

Boksač je bio "kooperativan" tijekom cijelog procesa, TMZ-u su potvrdili svjedoci događaja.
Sport / Ostali sportovi | 03. 05. 2023. u 10:33 Hina

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bivši svjetski boksački prvak u teškoj kategoriji Deontay Wilder uhićen je u ponedjeljak navečer u Los Angelesu zbog navodnog posjedovanja skrivenog oružja, priopćila je lokalna policija.

Wilder (37) je priveden u policiju na nekoliko sati prije nego je pušten oko 6.35 ujutro po lokalnom vremenu, uz jamčevinu od 35.000 dolara, rekao je isti izvor.

Prema izvještajima TMZ-a i Los Angeles Timesa, policajci su uhitili Wildera u četvrti Hollywood zbog nepropisno zatamnjenih stakala i prekrivene registarske pločice na njegovom Rolls Royceu. Osjetili su miris marihuane, zbog čega su pregledali vozilo u kojem su pronašli pištolj kalibra 9 mm.

Boksač je bio "kooperativan" tijekom cijelog procesa, TMZ-u su potvrdili svjedoci događaja.

U Kaliforniji se nošenje skrivenog oružja smatra prekršajem koji može rezultirati jednogodišnjom zatvorskom kaznom, maksimalnom novčanom kaznom od 1000 dolara ili kratkom uvjetnom kaznom.

"Radije sam siguran nego da mi je žao. Točka", poručio Wilder putem Twittera nakon što je pušten iz pritvora.

Američki boksač koji je u profesionalnoj karijeri ostvario 43 pobjede (42 nokautom), uz dva poraza i jednu neodlučenu borbu, vratio se u ring prošle godine nakon jednogodišnjeg izbivanja koje je uslijedilo poslije dva uzastopna poraza od Tysona Furyja u njihovoj "trilogiji" koja se odigravala od 2018. do 2021.

Kopirati
Drag cursor here to close