Raspao se nakon što je uzeo mikrofon

Wawrinka u suzama: Teško mi je pao ovaj poraz

"Teško mi je pao ovaj poraz. Alexei je odigrao odlično finale. Imao sam svoje prilike u trećem setu koje sam mogao ili trebao iskoristiti, ali nisam", rekao je Wawrinka.
Sport / Ostali sportovi | 31. 07. 2023. u 11:59 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao nikad prije, Stan Wawrinka je imao poprilično emotivno obračanje publici u Umagu. Nakon što je izgubio finale u tri seta. Bio je jako blizu svog drugog naslova na mjestu gdje je osvojio prvu titulu u karijeri uopće. Nakon svih problema sa ozljedama u karijeri, Stan ne odustaje. Ima 38 godina, trenutačno među najboljih pedeset u svijetu. Posljednji turnir koji je osvojio, bio je onaj 2017. godine u Ženevi. Umag je bio idealna prilika...

"Teško mi je pao ovaj poraz. Alexei je odigrao odlično finale. Imao sam svoje prilike u trećem setu koje sam mogao ili trebao iskoristiti, ali nisam. Na kraju je on bio agresivniji i zaslužio je pobjedu. Cijeli je tjedan igrao odlično. Mučio sam se posljednje dvije godine s ozljedama, želio sam osvojiti taj naslov nakon mnogo godina. Dajem sve od sebe da budem fizički spreman, teniski, mentalno. I kad imate ovakav tjedan, u kojem izgubite neizvjesno finale u kojem ste imali priliku, onda to sve izađe iz vas. Atmosfera je tijekom tjedna bila sjajna, navijači su bili odlični, a to mi mnogo znači. Bilo je teško suzdržati se, pogotovo nakon što sam poražen", rekao je Warinka.

Kopirati
Drag cursor here to close