Posjet Federalnom ministarstvu kulture i sporta

Vlaisavljević obećala "Hercegu": Na nas uvijek možete računati

Predstavnici Judo kluba "Herceg" u četvrtak su posjetili Federalno ministarstvo kulture i sporta.
Sport / Ostali sportovi | 07. 03. 2024. u 18:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Federalno ministarstvo kulture i sporta u četvrtak su posjetili predstavnici Judo kluba "Herceg" iz Mostara, Marko Zrimšek i Mile Brkić.

Zahvalivši se najprije na, u najkraćem mogućem roku, upriličenom prijemu, gosti iz Mostara su ministrici Sanji Vlaisavljević i Adnanu Džindi, prezentirali aktivnosti kluba, ali i izvrsne ostvarene rezultate u proteklom periodu, kako na domaćoj, tako i na svjetskoj judo sceni.

Naime, kada je riječ o kadetskim i juniorskim natjecanjima, u redovima kluba "Herceg", s ponosom su istanukli Zrimšek i Brkić, imaju čak devet osvojenih medalja i pet različitih osvajača s europskih kupova, odnosno najvišerangiranih svjetskih turnira.

Gosti su informirali ministricu o kalendaru planiranih natjecanja u 2024. godini, te, za klub, ali i BiH važnom sudjelovanju sportaša na Europskom i Svjetskom judo prvenstvu. Također su naglasili da je današnji susret prvi u ovom Ministarstvu, na čemu su iznimno zahvalni.

Ministrica je gostima poželjela dobrodošlicu, naglasivši da su vrata ove institucije za njih uvijek otvorena, te da, u skladu s mogućnostima, mogu računati na podršku Ministarstva u realiziranju ovih iznimno važnih natjecanja.

Podsjetimo, u utorak je predstavnike jednog od najuspješnijih sportskih kolektiva primio i mostarski gradonačelnik Mario Kordić obećavši im podršku u njihovom daljnjem radu.

Istaknimo i to kako su predstavnici Judo kluba "Herceg" u razgovoru za Bljesak.info istaknuli kako im je podrška vladajućih struktura, koja dosad nije bila izdašna, od velike važnosti kako bi nastavili s uspješnim radom i u budućnosti.

Kopirati
Drag cursor here to close