You'll never walk alone

VIDEO | Srbi igraju kolo ispred hotela u kojem je smješten Đoković

Đoković je u srijedu proveo nekoliko sati na aerodromu u Melbournu i nije dobio vizu za ulazak u Australiju.
Sport / Ostali sportovi | 06. 01. 2022. u 09:32 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Twitter / Navijači igraju kolo ispred hotela

Prvi tenisač svijeta Srbin Novak Đoković nije dobio vizu za ulazak u Australiju. Danas neće biti deportiran iz države, a konačna odluka očekuje se u ponedjeljak.

Do tada, srpski tenisač nalazi se u karanteni u hotelu Park.

Dio njegovih navijača okupio se ispred hotela u kojemu je smješten Đoković kako bi izrazili nezadovoljstvo i pružili mu podršku, piše N1.

Nekolicina njih zaigrala je kolo ispred hotela.

Podsjetimo, Đoković je u srijedu proveo nekoliko sati na aerodromu u Melbournu i nije dobio vizu za ulazak u Australiju.

Srpski tenisač nije javno otkrio je li cijepljen protiv covida, ali je dobio medicinsko izuezće. No, njegov je tim navodno aplicirao za pogrešnu vizu, koja ne podržava medicinsko izuzeće za cijepljenje.

Đokovićev otac: Zarobili su mi sina. Ako ga stoka ne pusti, idemo na ulice

Đokovićev otac Srđan dao je izjavu za srpski portal Sputnik.

"Nemam pojma što se događa, drže mi sina u zarobljeništvu pet sati. Ovo je borba za slobodni svijet. Ovo nije borba samo za Novaka nego borba za cijeli svijet. Cijeli svijet mora krenuti i pobuniti se protiv stoke. Ako ga ne puste za pola sata, skupit ćemo se na ulici, ovo je borba za sve", rekao je Đokovićev otac za Sputnik, a Telegraf je nešto kasnije prenio drugu, još dramatičniju njegovu izjavu:

"Moj sin se nalazi u australskom zarobljeništvu, ali nikad nije bio slobodniji. Od ovog trenutka Novak je postao simbol i vođa slobodnog svijeta, svijeta siromašnih te potlačenih zemalja i naroda. Moj sin Novak Đoković pokazao je da i mala, ali herojska zemlja kao što je Srbija može imati najboljeg tenisača i sportaša svih vremena i ta istina se više ne može sakriti. Noćas ga mogu staviti u tamnicu, sutra u lance, ali istina je kao voda i uvijek pronalazi svoj put. Novak je Spartak novog svijeta koji ne trpi nepravdu, kolonijalizam i licemjerje nego se bori za ravnopravnosti svih ljudi na planetu bez obzira na njihovu boju kože, kojem bogu se mole i kolko novca imaju".

Australian Open počinje u ponedjeljak 17. siječnja.

Kopirati
Drag cursor here to close