Prvi meč nakon tragedije

VIDEO I Sabalenka odigrala svoj meč i prošla dalje

Koliko je Aryna jaka to se najbolje vidi na terenu. Dobro je poznajem, nisam uopće iznenađena njenom reakcijom. Jednostavno sam znala da će odigrati dobro", rekla je nakon meča Badosa.
Sport / Ostali sportovi | 23. 03. 2024. u 11:03 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nitko nije mogao očekivati da će nastup Aryne Sabalenke na WTA turniru u Miamiju privući toliku pažnju. Međutim, stvari koje su se dešavale posljednjih dana su svakako razlog tome.

Još na početku godine Aryna Sabalenka je slavila na Australian Openu, jedan od navijača u njenom staffu je bio Konstantin Koltsov bivši hokejaš koji je preminuo prije nekoliko dana. U tom trenutku je Sabalenke bila poprilično shrvana, ali je objavila informaciju kako su ona i Koltsov prekinuli.

Bez obzira na to, mnoge je iznenadila informacija da će Aryna nastupati na turniru. Ova situacija je postala dodatno čudna nakon što je Sabalenka saznala da će u prvom meču igrati protiv svoje najbolje prijateljice, Paule Badose. Sabalenka je pobijedila 6-4, 6-3 za manje od sat i pol, a bilo je primjetno da je Bjeloruskinja dobro raspoložena.

Video: Sabalenka - Bodosa 

Tijekom jednog poena zapuhao je vjetar, a ona se počela smijati zbog nespretnosti sakupljača lopti. Druga tenisačica svijeta dominirala je protiv najbolje prijateljice. Prisutne je na presici nakon meča interesiralo kako su tenisačice, prijateljice, uspjela kontrolirati emocije.

"Iskreno, obje smo dosta jake psihički. Jake smo žene. Ona je to dokazala. Ja sam to dokazala. Ovo je meč, razdvojili smo se nekih dva sata, sat i pol koliko je trajao meč. Aryna je igrala jako dobro. Ja sam odigrala jedan dobar meč. Znamo jedna i druga kako odvojiti ostale stvari od teniskog terena. Puno toga smo prošle u životu jedna i druga. Koliko je Aryna jaka to se najbolje vidi na terenu. Dobro je poznajem, nisam uopće iznenađena njenom reakcijom. Jednostavno sam znala da će odigrati dobro", rekla je nakon meča Badosa.

Kopirati
Drag cursor here to close