Odigran najduži tie break u povijesti

VIDEO I Ruskinja Blinkova i Francuz Cazaux kreirali velika iznenađenja

"Imala sam toliko meč lopti, pokušavala sam biti agresivna u tim trenucima, ali su mi se ruke tresle. I noge. Ovaj dan ću pamtiti do kraja života", rekla je Blinkova.
Sport / Ostali sportovi | 18. 01. 2024. u 21:26 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dva velika iznenađenja su se dogodila na Australian Openu. Za prvo se pobrinula Anna Blinkova, trenutačno 57. igračica svijeta. Ona je nakon velike borbe i rekordnog tie breaka eliminirala prošlogodišnju finalisticu Elenu Rybakinu 6-4, 4-6, 7-6 (22-20).

Ovo je bio najduži tie break u povijesti Grand Slam turnira od kada su pod "ingerencijom" ITF-a

"Imala sam toliko meč lopti, pokušavala sam biti agresivna u tim trenucima, ali su mi se ruke tresle. I noge. Ovaj dan ću pamtiti
do kraja života", rekla je Blinkova. Kazahstanka je imala šest meč lopti u trećem setu, Blinkova je iskoristila svoju desetu

Video: Blinkova  - Rybakina 

Za drugu senzaciju danas se pobrinuo Arthur Cazaux, realno totalno nepoznati tenisač, trenutačno 122. na svijetu. Francuz je prošlog tjedna igrao finale Challengera u Francuskoj, dok je Rune stigao do finala Brisbane. Danac je izgledao dobro, sa pojačanim staffom, ali ovaj put nije imao odgovor na servis Francuza. Cazaux je ispalio 18 asova i 50 winnera, za trijumf u četiri seta 7-6 (4), 6-4, 4-6, 6-3 na Margaret Court Areni. Rune je u jednom trenutku tražio medical time out, imao je problema sa koljenom.

Video: Cazaux - Rune 

Bio je ovo lud meč, bila je to velika borba… izvinite što mi je nestao glas!“ Cazaux je rekao u emotivnom intervjuu nakon utakmice.

"Holger je divan igrač i poznajem ga dugo vremena. Znao sam da moram biti spreman. Hvala svima na dobroj atmosferi. Atmosfera je bila luda".

Kopirati
Drag cursor here to close