Uhvatio osam gemova

VIDEO I Murray na rubu: Ovo je moj posljednji meč na Australian Openu

"Kako su se stvari razvijale na terenu, vrlo vjerojatno je ovo moj posljednji meč na Australian Openu. Imao sam ideju o tome do kada bih mogao igrati, ali opet puno toga ovisi o tome kako igrate", tvrdi Andy.
Sport / Ostali sportovi | 16. 01. 2024. u 13:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je definitivno bio jedan od najlošijih mečeva koje je ikada Andy Murray odigrao na Grand Slamu. Protiv Tomasa Martina Etcheverryja
u Melbourneu, Andy je uhvatio osam gemova. Tek drugi put u svojih posljednjih 13 nastupa neće igrati u drugom kolu ovog turnira. Nije lako bilo lako to Andyju prihvatiti, posebno zbog činjenice da je na ovom turniru pet puta igrao finale. Daleko najviše, ako se napravi
usporedba s preostala tri tvelika urnira.

"Loše sam igrao, ako budem igrao ovako teško ću nekoga pobijediti. Publika je bila tu, pokušavala me podići, ali ja sam samo igrao ravno. Ništa. Ne znam zašto, jer sam dobro radio, trenirao u posljednje vrijeme. Dobro sam igrao u Brisbaneu. Osjećao sam se kao da nisam dovoljno uzvratio publici i razočaran sam zbog toga što su mi mnogo puta pomogli tijekom godina i mečeva ovdje. Nisam iskoristio publiku i njihovu podršku u svoju korist kao što je trebalo. Razočaran sam time," rekao je Andy govoreći o tome kako je moguće ovo njegov posljednji nastup na Australian Openu.

"Nakon ovakvog meča nisam siguran da ću u nekoj kasnijoj fazi početi igrati bolje ili da pobjeđujem na turnirima, dolazim do završnice, finala. Prošle godine je bila malo drugačija priča. Kako su se stvari razvijale na terenu, vrlo vjerojatno je ovo moj posljednji meč na Australian Openu. Imao sam ideju o tome do kada bih mogao igrati, ali opet puno toga ovisi o tome kako igrate. Kada igrate kao što sam ja u ovom meču, onda nema previše prostora za razmišljanje", naglasio je Murray koji je bio poprilično emotivan.

Video: Andy Murray press
Kopirati
Drag cursor here to close