Navijači ga čekaju i naredne godine

Murray: Ne planiram sada stati

"Ne planiram sada stati. Ali sam sada razočaran, pa će trebati vremena da ove stvari prođu. Nadam se da ću ponovno pronaći motivaciju da nastavim trenirati, gurati, pokušati biti sve bolji", naglasio je Andy.
Sport / Ostali sportovi | 08. 07. 2023. u 00:23 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Murray je imao 2-1 u setovima kada je meč prekinut. Publika je očekivala da će u nastavku Andy dobiti barem jedan od moguća dva seta. Nije. Tsitsipas je u tie breaku nanizao četiri poena zaredom. Murray je izgledao kao tenisač koji ima problema s kretanjem, kao umoran igrač. Prije prekida se Andy poskliznuo. Nije izgledalo dobro.

Rano je u petom setu izgubio svoj servis, trudio se, pokušao, ali ga nije vratio. Ukupno je meč trajao četiri sata i 43 minute. Murray je drugu godinu zaredom izgubio u drugom kolu Wimbledona. Imao je priliku kod 15:30 i 4-4 na servis Tsitsipasa. Sporna lopta, mogao je zvati provjeru, nije, kasnije se ispostavilo kako je napravio veliku grešku.

"Jako sam razočaran. Jer ne znate koliko ćete imati prilika ponovo igrati na ovom terenu. Slično je kao prošle godine. Dugo sam razmišljao o stvarima, razgovarao s obitelji i odlučio nastaviti. Ne planiram sada stati. Ali sam sada razočaran, pa će trebati
vremena da ove stvari prođu. Nadam se da ću ponovno pronaći motivaciju da nastavim trenirati, gurati, pokušati biti sve bolji. Ovo je bila dobra prilika za mene nakon duže vremena.

Kopirati
Drag cursor here to close