Izgleda nemoguće

VIDEO I Ni užasna ozljeda nije zaustavila preokret Medvedeva

Vidjet ćemo kada adrenalin popusti kakva je situacija. Idemo slikati, pa ćemo vidjeti što dalje, hoću li igrati dalje na turniru" pojasnio je Medvedev nakon meča.
Sport / Ostali sportovi | 15. 03. 2023. u 09:45 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Definitivno je ovo bio najbolji meč dosadašnjeg dijela turnira. Medvedev protiv Zvereva, u okršaju koji je trajao preko tri sata. Iako je u jednom trenutku izgledalo kako od meča ustvari nema ništa. U ranoj fazi drugog seta, Daniil Medvedev je jako nezgodno okrenuo desni gležanj.  Bolovi su bili užasni, nitko u tom trenutku nije očekivao da će Rus nastaviti meč. Ali to je Medvedev.

Nakon ukazane pomoći, Daniil se vratio. Nadoknadio set zaostatka i na kraju slavio 6-7(5), 7-6(5), 7-5, svoju 17. pobjedu zaredom.

Video: Trenutak kada se ozljedio Medvedev 

"Bol je bila jaka, to nije bio dobar znak. Osjetio sam kako ništa nisam slomio, ali je ozljeda bila očigledna, mislim da je neki ligament stradao. Nakon intervencije liječnika, odlučio sam nastaviti igrati. Ono što je bilo iznenađujuće, lakše sam trčao nego hodao. Tako sam malo šepao, a onda bi trčao. Vidjet ćemo kada adrenalin popusti kakva je situacija. Idemo slikati, pa ćemo vidjeti što dalje, hoću li igrati dalje na turniru" pojasnio je Medvedev nakon meča. Ovo je prvi put da će Medvedev u karijeri igrati četvrtfinale Indian Wellsa. Nakon što je izgubio prvi set, Medvedev je spasio svih 10 break lopti s kojima se suočio u drugom setu, dvaput se izvukao na 0:40, u prva dva svija servis gema zaredom. Zverev je ukupno imao 17 break lopti, samo je dvije iskoristio.

Kopirati
Drag cursor here to close