Rotterdam, Doha, Dubai

Hat - trick Medvedeva

Medvedev je treći igrač koji je osvojio tri naslova u isto toliko tjedana od 2021. godine, pridruživši se Casperu Ruudu (srpanj 2021.) i Felixu Auger-Aliassimeu (listopad 2022.).
Sport / Ostali sportovi | 04. 03. 2023. u 23:40 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada krene može biti jako neugodan. Daniil Medvedev je kompletirao hat-trick u Dubaiju. Tri turnira zaredom.

U današnjem teniskom svijetu nimalo lagan podvig, naprotiv. Ali nije nešto novo. Medvedev je treći igrač koji je osvojio tri naslova u isto toliko tjedana od 2021. godine, pridruživši se Casperu Ruudu (srpanj 2021.) i Felixu Auger-Aliassimeu (listopad 2022.). U trećem finalu, Medvedev nije imao problema protiv Andreya Rubleva, završilo je
6-2, 6-2.

"Rublev je neugodan tenisač, koji može napraviti velike probleme bilo kojem tenisaču na Touru. Svaki put kad igramo on pokušava mene natjerati da patim, ja pokušavam natjerati njega da pati. Danas sam uspio biti na vrhu, ali sljedeći meč bi mogao biti druga priča", rekao je Medvedev te se osvrnuo na trenutačnu formu.

"Na početku sezone nije izgledalo dobro, jer kad gubiti onda sumnjate u svoj tenis. Sada je jednostavno bolji osjećaj. Ova tri tjedna su bila sjajna za mene, veselim se sljedećem" rekao je nakon meča Medvedev koji je u ovom trenutku na omjeru pobjeda i poraza 19-2. Cameron Norrie je drugi s 18-3, Đoković treći s 15-1.

Kopirati
Drag cursor here to close