Stanley Cup

VIDEO I Hokejaš Winnipeg Jetsa pao na klizaljku protivničkog golmana

Može se reći kako je Barron imao čak imao i sreće u nesreći. Posebno kada se pogleda usporeni snimak na kojem se vidi kako Barron u velikoj gužvi pred golom Knightsa jednostavno pada na klizaljku golmana Laurenta Brossoita.
Sport / Ostali sportovi | 19. 04. 2023. u 16:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Počeo je i play off u NHL-u, žestoka borba za Stanley Cup. Za sada nema velikih iznenađenja na startu, tek su igrane naravno prve utakmice. Na Istoku, Boston vodi protiv Floride, Tampa kontra Toronta u gornjem dijelu ždrijeba, dok u drugom imamo duelu NY Rangers - NY Devils (1:0), odnosno Carolina - NY Islanders (1:0).

Na Zapadu je novajlija u svom prvom play off nastupu Seattle je dobio prvu utakmicu protiv Colorada, Minnesota ima početnu prednost protiv kluba koji je nastao na njihovim temeljima Dallasa, dok su u drugom startne trijumfe ostvarili LA Kingsi i Winnipeg.

Posebno zanimljivo je bilo u utakmici između Vegas Golden Knightsa i Winnipeg Jetsa. Napadač Jetsa Morgan Barron nije se dobro proveo. U prvoj trećini protivnički igrač mu je klizaljkom napravio rez točno iznad oka, pa je Barron morao na šivanje.

No, ipak se kasnije vratio u igru. Jetsi su slavili 5:1. Pogledajte trenutak kada je nastradao Barron koji je čak imao i sreće u nesreći. Posebno kada se pogleda usporeni snimak na kojem se vidi kako Barron u velikoj gužvi pred golom Knightsa jednostavno pada na klizaljku golmana Laurenta Brossoita.

Video: Winnipeg - Vegas Knight 
Kopirati
Drag cursor here to close