Nakon problema s publikom

VIDEO I Carlos Bernandes očitao lekciju Dancu Runeu

Rune je sa "problema" s publikom imao i u Madridu, gdje je izgubio od Davidovich Fokine u tri seta nakon velike borbe 7-6(1), 5-7 i 7-6(5).
Sport / Ostali sportovi | 02. 05. 2023. u 11:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Iako je na Touru realitivno novo lice, mladog Danca mnogi već danas etiketiraju kao veliku prznicu. Jer je Holger Rune takav. Dovoljno je prisjetiti se finala Monte Carla i njegove reakcije. Ili bolje rečeno njegovih reakcija prije svega u kontaktu sa navijačima. Nešto popout Medvedeva. Rune je sa "problema" s publikom imao i u Madridu, gdje je izgubio od Davidovich Fokine u tri seta nakon velike borbe 7-6(1), 5-7 i 7-6(5).

Domaća publika zviždala je Runeu između prvog i drugog servisa, a usred meča imao je i, niti malo ugodan, razgovor s glavnim sucem. Drama je započela oko korištenja "hawk-eyea", nakon što je Danac osporio jednu odluku, a zatim i protestirao.

Video: Davidovich Fokina - Rune 

"Reći ću ti jednu stvar i to je to za cijeli meč. Rekao sam ti jednom u Monte Carlu, ali to je bilo u redu. Postoje navijači koje ne možeš kontrolirati ako radiš takve stvari. Bit će im još gore ako to nastaviš činiti. Ako samo igraš tenis, oni neće raditi ništa" rekao mu je iskusni Carlos Bernandes, sudac u stolici.

"Nisam ništa učinio. Jesam li ti se žalio?", odgovorio je Rune.

 

Kopirati
Drag cursor here to close