Vruće u Australiji

VIDEO I Britanac Draper povraćao nakon meča

Draper je tražio medicinski time out, mjerili su mu pritisak, jedva je na kraju uspio doći do mreže kako bi se pozdravio sa svojim protivnikom.
Sport / Ostali sportovi | 16. 01. 2024. u 09:58 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pojedini tenisači i tenisačice se jednostavno teško mogu prilagoditi na klimatske uvjete koji vladaju na Australian Openu. Mečevi koji počinju u nešto ranijem terminu se stvarno igraju po velikim vrućinama, potrošnja je ogromna. To je na svojoj koži osjetio mladi Jack Draper, Britanac koji je prošao u drugo kolo turnira, ali je morao uložiti ogroman napor jer je igrao meč u pet setova.

Dvadesetjednogodišnji Draper je bio bolji od savladao Amerikanca Markosa Girona 6-4 3-6 4-6 6-0 6-2 u meču koji je trajao tri sata i dvadeset minuta. Tijekom drugog seta, Draper je tražio medicinski time out, mjerili su mu pritisak, jedva je na kraju uspio doći do mreže kako bi se pozdravio sa svojim protivnikom.

Nakon toga je odjurio i krenuo povraćati u jednu od kanta za smeće koje su bile pored terena. Draper nije u tom trenutku uspio da se pozdravi sa sucem, ali bilo je jasno zbog čega

Video: Draper - Giron 

 

 
Kopirati
Drag cursor here to close