Novak o Dini Prižmiću

Đoković: Osjećao sam se kao da igram protiv sebe u ogledalu

"Želim biti u njegovu kutu u budućnosti, od njega ćemo vidjeti velike stvari. Osjećao sam se kao da igram protiv sebe u ogledalu", rekao je Đoković
Sport / Ostali sportovi | 15. 01. 2024. u 12:12 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novak Đoković je na početku Australian Opena imao velikih problema. Dino Prižmić je došao iz kvalifikacija i natjerao Novaka da na terenu ostane minutu više od četiri sata. Ono što je možda najvažnije od svega jeste da se Dino nije predavao. Ni kada je gubio 4-0 u četvrtom setu. Većina, posebno ako je s druge strane Novak vjerojatno bi položila oružje. Đoković je bio posebno oduševljen izdanjem mladog Prižmića.

"Fizički je vrlo jak. Čuo sam da je vrlo discipliniran, da je težak radnik, posvećen sportu i vidi se da ima ogroman potencijal. Mislim da će uraditi sjajne stvari, želim to da ispratim. Ima sve u svom arsenalu, igra odlično, nikad ne odustaje. Bilo je 4:0 u trećem i nije se predavao. Čudesan nastup za 18-godišnjaka. Želim biti u njegovu kutu u budućnosti, od njega ćemo vidjeti velike stvari. Osjećao sam se kao da igram protiv sebe u ogledalu", rekao je Đoković koji je dan nakon meč odlučio preskočit trening.

"Nisam baš najbolje posljednjih 4-5 dana, možete to da shvatite po mom glasu. Pokušavate da se izborite s tim i izvučete što više možete. Prošle godine nisam trenirao pred mečeve. Korisno je nakon igranja četiri sata u prvoj rundi", dodao je Novak.

Kopirati
Drag cursor here to close