Igrano na legendarnom Fenway Parku

VIDEO I Bostonu Winter Classic

Ovaj na Fenway Parku je bio osmi kada su u pitanju tereni pojedinih baseball momčadi. Rekordna posjeta je bila ona 2014. godine na Michigan Stadiumu kada je Toronto savladao Detroit pred 105,491 gledatelja.
Sport / Ostali sportovi | 03. 01. 2023. u 10:18 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kultni Fenway Park, dom Boston Red Soxa, bio je poprište još jednog Winter Classica, drugi put nakon 2010. godine. Boston Bruinsi su tada savladali Philadelphia Flyerse, nakon produžetka 2:1, dok su ovaj put istim rezultatom ali u regularnom tijeku utakmice nadigrali Pittsburgh Penguinse.

U odličnoj utakmici gosti su dugo vodili, golom Kasperi Kapanena, ali su Bruinsi u trećoj trećini kreirali preokret. Jake DeBrusk je bio u glavnoj ulozi. Prvo je pogodio za 1:1, a onda je dvije i pol minute prije kraja završio akciju u kojoj su sudjelovali Taylor Hall i David Krejci. Ullmark je na golu Bostona imao 26 obrana.

Video: Detalji utakmice 

Utakmica je očekivano odigrana u zimskom idiličnom ambijentu, pred 39,243 gledatelja. Zanimljivo je da su igrači Pittsburgha na stadion došli obučeni u dresove baseball momčadi iz njihovog grada, popularnih Piratesa, golman Casey DeSmith imao opremu catcher'sa, dok su njihovi suparnici bili u dresovima Boston Red Soxa.

Video: Dolazak igrača Bostona na utakmicu 

Prvi Winter Classic je odigran 2008.godine, ovaj na Fenway Parku je bio osmi kada su u pitanju tereni pojedinih baseball momčadi. Rekordna posjeta je bila ona 2014. godine na Michigan Stadiumu kada je Toronto savladao Detroit pred 105,491 gledatelja. 

Video: Priprema stadiona 
Kopirati
Drag cursor here to close