U 43. godini

VIDEO I Venus Williams razmišlja o povratku na teren

Iako ima 43 godine, iako je iza sebe ostavila oporavak od teške ozljede, Venus Williams razmišlja o povratku na teren. Planira igrati na turniru u Indian Wellsu.
Sport / Ostali sportovi | 31. 01. 2024. u 14:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Deset mečeva je igrala prošle godine. Počela je u Aucklandu (dva meča), onda se pojavila u Hertogenboschu, Birminghamu, turnirima koji su služili kao najava nastupa na Wimbledonu, nakon čega je povezala četiri meča. Jedan u Montrealu, dva u Cincinnatiju, posljednji je bio na US Openu. Protiv Greet Minnen je uhvatila dva gema. To je bila statistika Venus Williams, u godini iza nas.

Njen nastup u Wimbledonu, u prvom kolu i bolna ozljeda koljena za mnoge je bila najava njenog kraja karijere. Ozljeda je bila ozbiljna, oštećenje hrskavice još ozbiljnije. Međutim, ni tada Venus nije razmišljala o povlačenju. 

Aktivna je posljednjih mjeseci, ali najviše na YouTube kanalu. Nije baš svakodnevno, ali je tu. Govorila je o svojim planovima, što je mnoge iznenadilo. S obzirom na to da ima 43 godine i još uvijek razmišlja o povratku na teren. Navodno je sestra Serena odigrala ključnu ulogu.

Video: Venus Williams 

"Moja mlađa sestra, Serena, rekla mi je da ne smijem odustati, i naravno, nikad ne bih odustala. Ako je ona rekla da se vratim na teren, onda se sigurno vraćam.Jedan od mojih velikih ciljeva je igrati u SAD-u, tj. igrati na Miami Openu i u Indian Wellsu. Tamo nisam igrala od 2019. zbog ozljeda. Dugo je… Puno je to godina ne igranja kod kuće. To je naravno jedan od mojih velikih ciljeva na horizontu, biti tamo, pripremiti se za to", pojasnila je Venus.

Kopirati
Drag cursor here to close