Lom noge prilikom doskoka

Užasna ozljeda francuske atletičarke

Nešto kasnije Margot je objavila selfie iz bolnice dok je zahvaljivala obožavateljima na porukama podrške.
Sport / Ostali sportovi | 03. 03. 2024. u 19:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Treći dan Svjetskog dvoranskog prvenstva u Glasgowu obilježila je teška ozljeda atletičarke iz Francuske. Margot Chevrier teško se
ozlijedila prilikom skoka s motkom. 24-godišnja atletičarka koja se natječe u disciplini skok s motkom preskočila je visinu od 4,56 metara, ali se sljedeća visina pokazala kobnom.

Odlučila je Chevrier podići letvicu na 4.65, što je za šest centimetara niže od njenog ličnog rekorda. Međutim, prilikom skoka je nezgodno pala, što je rezultiralo otvorenim prijelomom noge. Slike iz dvorane u Glasgowu nisu bile niti malo ugodne, nesretna atletičarka u suzama i bolovima je ležala, nakon čega je krenulo ukazivanje pomoći. Takmičenje je zaustavljeno nekih 15-ak minuta.

Publika ju je nagradila aplauzom dok su je na nosilima izvodili iz dvorane. Nešto kasnije Margot je objavila selfie iz bolnice dok je zahvaljivala obožavateljima na porukama podrške. U nastavku takmičenja, zlato je osvojila Molly Caudery nije mogla suzdržat suze, nakon nastupa zbog teške ozljede Chevrier.

Margot Chevrier ima 24 godine, njen najbolji rezultat je bio onaj iz Pariza prošle godine kada je preskočila 4.71. Najbolji rezultat ove sezone je ostvarila Miramasu (4.66).

Kopirati
Drag cursor here to close