Bliži se borba protiv Joshue

Usyk: Ranjeni vojnici su moja motivacija

" Bio sam u bolnici u kojoj su ležali ranjeni vojnici koji su se oporavljali. Svi su mi govorili da idem da se borim, da se borim za našu državu, za naš ponos… Rekli su mi da ću tako više pomoći svojoj zemlji nego boravkom na ratištu" tvrdi Usyk
Sport / Ostali sportovi | 16. 07. 2022. u 11:14 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kao što je poznato Oleksandar Usyk i Anthony Joshua boksat će 20. kolovoza u Saudijskoj Arabiji. U tom meču Usyk će braniti pojaseve pojaseve u WBA, WBO i IBF verzijama, koje je osvojio upravo protiv Joshue. Usyk je jedno vrijeme proveo na frontu u Ukrajini, nakon čega je uz suglasnost države napustio svoju zemlju kako bi se pripremio za ovaj meč.

" Bio sam u bolnici u kojoj su ležali ranjeni vojnici koji su se oporavljali. Svi su mi govorili da idem da se borim, da se borim za našu državu, za naš ponos… Rekli su mi da ću tako više pomoći svojoj zemlji nego boravkom na ratištu. Zaista nisam želeo da napustim svoju državu i svoj grad, mnogi ljudi koji su mi bliski trenutno se bore u Ukrajini. Ja na ovaj način pokušavam da ih podržim, da im donesem nekakvu radost", izjavio je Usyk koji je inače rođenu na Krimu. Za sada je u profi karijeri na omjeru 19-0.

Kopirati
Drag cursor here to close