Pronađen u automobilu

Ubijen Jorge Ballesteros, svjetski prvak u streljaštvu?

Za sada je jako malo pravih informacija, tek mediji u Španjolskoj prenose kako je Jorge pronađen u svojem automobilu u ponedjeljak s prostrjelnom ranom na glavi.
Sport / Ostali sportovi | 12. 01. 2023. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jorge Ballesteros je na ovim prostorima poprilično nepoznat lik. Bio se sportskim streljaštvo, osvajao je naslove svjetskog i europskog prvaka. Pištolj je bio njegovo glavno oružje. Osvojio je brojne medalje, a posebno je značajna ona s pištoljem u otvorenoj kategoriji u kojoj je bio prvi iz svoje zemlje kojem je to uspjelo.

Osim toga, bio je prvak i na europskim prvenstvima s pištoljem 2013. i 2016. godine, te 12 puta prvak Španjolske. Nije osvojio niti jednu olimpijsku medalju iz jednostavnog razloga što njegova disciplina još uvijek nije uvrštena u program. Nažalost iz Španjolske je stigla vijest o smrti Ballesteros.

Za sada je jako malo pravih informacija, tek mediji u Španjolskoj prenose kako je Jorge pronađen u svojem automobilu u ponedjeljak s prostrjelnom ranom na glavi. Odmah je prevezen u bolnicu La Paz u Madridu, no liječnici ga nisu uspjeli spasiti. Ovog 39-godišnjeg sportaša su smatrali najboljim španjolskim streljačem u povijesti. Osim što je briljirao u svojem sportu, Ballesteros je radio i kao policijski službenik u svojoj zajednici.

 

Kopirati
Drag cursor here to close