Na badnju večer

Ubijen boksač pred očima svoje djece

Tridesetogodišnji Kelly je ubijen je hicima iz pištolja dok je sjedio u automobilu sa svojom obitelji prije polaska na večeru. Pored njih je stao jedan terenac iz kojeg je pucano u teškaša.
Sport / Ostali sportovi | 28. 12. 2021. u 11:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Prije dvije godine je tehničkim nokautom sredio Nicka Kisnera. To je bila njegova deseta pobjeda u karijeri, uz četiri poraza koja je imao.
Nažalost, prije nekoliko dana se ispostavilo kako je to bila i posljednja borba boksača Dannyja Kellyja Juniora, poznatijeg kao "Smooth".

Tridesetogodišnji Kelly je ubijen je hicima iz pištolja dok je sjedio u automobilu sa svojom obitelji prije polaska na večeru. Pored njih je stao jedan terenac iz kojeg je pucano u teškaša. Tragedija se dogodila na badnju večer u američkoj saveznoj državi Maryland i to pred očima Kellyjeve djevojke i njihove troje djece.

Policija je stigla na mjesto zločina te pronašla boksača bez svijesti, a smrt je proglašena u bolnici. Policija je objavila kako sumnjaju da se ubojstvo dogodilo zbog svađe u prometu te je zamolila vozače koji su u to vrijeme prolazili tim područjem da im se jave ako su vidjeli ubojstvo. Nude čak 25,000 dolara nagrade za informacije koje bi dovele do više tragova te garantiraju anonimnost.

Upravo je njegov posljednji protivnik bio jedan od onih koji se na društvenim mrežama oprostio od ubijenog Kellyja.

"Danny je bio dobar tip. Bili smo dobri prije naše borbe, čak i nakon nje. Bio je vraški dobar borac. Da budem iskren, nikad nisam mislio kako ću mu ja biti posljednji suparnik. Zaslužio je da to bude pobjedom, on je bio dobar dečko" napisao je Kisner.

 

Kopirati
Drag cursor here to close