Vozeči motocikl po Brooklynu

Teško stradao Voice of Boxing

"Čeka me težak put oporavka. Ozljede su teške i za opravak će sigurno trebati vremena. Ovo je moja velika borba. Morat ću ponovo naučiti hodati, a trenutno postoji rizik od komplikacija" kaže Diamante.
Sport / Ostali sportovi | 23. 12. 2021. u 11:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

David Diamante,u boksačkim krugovima poznati najavljivač, po mnogima prvi do najvećeg Michaela Buffera, doživio je tešku nesreću vozeći motocikl po ulicama Brooklyna.Diamante koji ima pedeset godina doživio je trostruku frakturu kralježnice, stradala su rebra, dok je najgore prošlo koljeno.

Koliko je situacija bila ozbiljna potvrđuje i podatak da je operativni zahvat trajao skoro pet sati prilikom kojeg je na kralježnicu postavljeno devet vijaka te nekoliko šipki koji bi trebali odigrati ključnu ulogu u oporavku popularnog najavljivača.

Video: David Diamante ring announcer

"Voice of Boxing" je trenutno pri svijesti te se čak obratio medijima, rekavši kako je pred njim težak put. Objasnio je kako je doživio tešku ozljedu koja će zahtijevati puno vremena.

"Čeka me težak put oporavka. Ozljede su teške i za opravak će sigurno trebati vremena. Ovo je moja velika borba. Morat ću ponovo naučiti hodati, a trenutno postoji rizik od komplikacija. Ali imam pozitivan stav i vratit ću se što je prije moguće", pojasnio je nakon operacije Diamante

Video: David Diamante Explains Why He Says Surnames Twice

Diamante je već godinama jedan od glavnih najavljivača kada su u pitanju boksačke priredbe, ali i mečevi unutar MMA. Proteklih 15 godina je izgradio svoj status te je postao i ostao poznat kao "zvanični spiker" za Matchroom Boxing. 2018. godine je potpisao ekskluzivni ugovor s Eddiejem Hearnom za predstavljanje bokserskih događaja na DAZN-u i Sky Sportsu, pa smo ga tako mogli vidjeti u najavama mečeva hrvatskih boksača, Filipa Hrgovića i Alena Babića.

Diamante je bio glavni prezenter na 'Fight Camp' događaju 2020. u Velikoj Britaniji, koji je bio jedan od prvih bokserskih događaja nakon prvog zatvaranja Covid-a.

Amerikanac je poznat po svojim kultnim dredovima i načinu na koji dva puta ponavlja imena boraca kada ih uvodi u ring, a skovao je i frazu: "The fight starts now".

Kopirati
Drag cursor here to close