Ulaganje u sport

U Konjicu će se graditi državni Atletski centar?

''Želja nam je da se u Konjicu izgradi Atletski centar i vjerujemo da će se te želje i ostvariti", kazala je predsjednica Atletskog saveza Bosne i Hercegovine Đurđica Šišul Rajher.
Sport / Ostali sportovi | 20. 09. 2023. u 15:44 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U cilju sagledavanja mogućnosti za izgradnju Atletskog centra u Konjicu, gradonačelnik Konjica Osman Ćatić u utorak se sastao s predsjednicom Atletskog saveza Bosne i Hercegovine Đurđicom Šišul Rajher, glavnim tajnikom Mehmedom Lokmićem i direktorom Atletskog kluba "Pace" Konjic Mahirom Mujićem.

Tijekom posjeta razgovarano je o kapacitetima za bavljenje atletikom kojima Konjic trenutno raspolaže i spremnosti Gradske uprave Konjic za njihovo proširenje, izvijestili su u srijedu iz Grada Konjica.

"Gotovo sve atletske staze u Bosni i Hercegovini su već dotrajale i u namjeri da osiguramo uvjete za budućnost atletike kao sporta u našoj zemlji pokušavamo pronaći adekvatna rješenja, koja će omogućiti organizaciju većih natjecanja i kvalitetne pripreme natjecatelja.

S obzirom na to da Grad Konjic vodi računa o mladima i ima veliko razumijevanje po pitanju stvaranja uvjeta za aktivno bavljenje sportom, želja nam je da se u Konjicu izgradi Atletski centar i vjerujemo da će se te želje i ostvariti", kazala je predsjednica Atletskog saveza Bosne i Hercegovine Đurđica Šišul Rajher.

"Raduje me činjenica da su predstavnici Atletskog saveza Bosne i Hercegovine prepoznali napore koje Gradska uprava Konjic ulaže kada je u pitanju unaprijeđenje sportske infrastrukture, od uređenja igrališta pored Osnovne škole Čelebići, Prve i Druge osnovne škole, Područnih škola Ribići i Podorašac, radova u Sportskoj dvorani Konjic i na Gradskom stadionu, te da su na osnovu toga odlučili predstaviti nam svoje planove. Grad Konjic će se truditi biti podrška projektu Atletskog centra u našem gradu sa željom da u Konjicu osim na razini Bosne i Hercegovine i Europe imamo i svjetska natjecanja u ovom, ali i drugim sportovima, što je i naš cilj", rekao je Ćatić.

Kopirati
Drag cursor here to close