Ponovili rezultat iz prošle sezone

U drugom polufinalu igraju Zverev i Ruud

Kod 5-2 u trećem je Zverev imao čak tri set lopte. Definitivno je prelomio meč tek u sedmom gemu četvrtog seta. Završilo je 6-4, 3-6, 6-3, 6-4.
Sport / Ostali sportovi | 08. 06. 2023. u 01:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valjda je tako najbolje. Prošle godine je morao napustiti Pariz na štakama. Završio je na operacijskom stolu, proces oporavka je trajao. Vratio se početkom ove sezone, ali izvan prave forme pa mu je sve do sada, do Pariza, 2023. prošla bez posebno značajnijih rezultata (polufinale Dubaija i Ženeve). Sada je treću godinu zaredom u polufinalu Roland Garrosa. 

Nakon teškog meča protiv vrlo neugodnog Tomasa Martina Etcheverryje. Argentinca koji je sjajno udarao s osnovne linije. Etcheverry je ranim breakom zakomplicirao situaciju na terenu, poveo je 2-0, ali je onda Zverev u seriji uzeo četiri gema zaredom. Kod 5-2 u trećem je Zverev imao čak tri set lopte. Definitivno je prelomio meč tek u sedmom gemu četvrtog seta. Završilo je 6-4, 3-6, 6-3, 6-4.

U svom drugom vezanom polufinalu na Roland Garrosu je i Casper Ruud. U reprizi prošlogodišnjeg četvrtfinala Norvežanin je ponovio uspjeh, odnosno opet pobijedio Danca Holgera Runea (ATP 6). Iz lanjskog su ogleda među dvojicom Skandinavaca ostali repovi, bilo je tu svega. U ovom duelu je Ruud napravio veliki dio posla u prva dva seta. Rune se jeste opravio u trećem.

Norvežanin je na kraju bio bolji 6-1, 6-2, 3-6, 6-3. Ruud je tako došao na korak do ponavljanja lanjskog rezultata u Parizu, kada je igrao finale (poraz od Nadala), odnosno korak do svog trećeg Grand Slam finala u posljednjih pet nastupa, budući da je igrao i posljednji meč na US Openu lani.

Kopirati
Drag cursor here to close