Sinner naredni protivnik

Tsistipas: Danas sam sve rekao na terenu

"Danas sam sve rekao na terenu.Jako sam ponosan na sebe na način na koji sam se borio i na način na koji ostajem dosljedan u ključnim trenucima" naglasio je Tsitsipas.
Sport / Ostali sportovi | 24. 01. 2022. u 14:37 Feđa Ibrulj

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nešto malo iza ponoći kompletirani su parovi četvrtfinala na ovogodišnjem Australian Openu. Jannik Sinner je odradio posao protiv Australca De Minaura i imao je dovoljno vremena da se odmori i pogleda duel između Tsistipasa i Fritza, da pogleda svog narednog protivnika.

De Minaur je odigrao solidan prvi set, Sinner ga je dobio u tie breaku, a onda nije imao šanse u nastavku. Nakon Roland Garrosa, Sinner je dohvatio još jedno četvrtfinale na Grand Slamu.
" Prošla godina je bila poprilično duga za mene, igrao sam neke turnire prvi put, igrao sam polufinale Mastersa u Torinu, sakupio sam dovoljno iskustva. Rekao bih da sam odrastao i kao igrač i osoba. Jako sam sretan zbog ulaska u četvrtfinale.

Alex je imao svoje prilike u prvom setu, možda čak i bio bliži tom prvom setu, ali sam ja nakon tie breaka dobio samopouzdanje. Nije lako igrati protiv Alexa, posebno ne ovdje u Australiji" dodao je Sinner.

U četvrtfinalu ga čeka Stefanos Tsitsipas koji je preživio teških pet setova protiv Taylora Fritza koji igra sve bolje u posljednjih godinu dana. Ovi je bio takav meč u kojem je gubitak servisa znao i gubitak seta. Naravno da je bilo break prilika, za kojima sigurno žali Taylor Fritz koji je uspio samo dva puta uzeti servis Tsitsipasu, a imao je jako puno prilika, čak 15. Stvarno ima za čime žaliti. Izgubio je u pet setova 6:4, 4:6, 6:4, 3:6, 4:6. Meč je trajao tri sata i 26 minuta.

"Danas sam sve rekao na terenu.Jako sam ponosan na sebe na način na koji sam se borio i na način na koji ostajem dosljedan u ključnim trenucima. Atmosfera je bila sjajna, gorilo je na tribinama. Predobro je da bi bilo istinito. Znao sam da moram biti psihički čvrst, da ne smijem odustati. Na kraju se isplatilo. Bilo je lijepo imati publiku na svojoj strani" pričao je nakon meča Tsistipas.

Kopirati
Drag cursor here to close