Problemi na SP u Caliju

Topić: Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali djecu

"Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu djecu. Besana noć je iza nas... Popi**dio sam (izvinjavam se na rječniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osjećanja), i ne znam šta bih vam više rekao!, napisao je Topić.
Sport / Ostali sportovi | 06. 08. 2022. u 00:17 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sportska javnost ga je bolje upoznala na Svjetskom juniorskom prvenstvu u Plovdivu kada je 1990. godine osvojio zlato sa juniorskim svjetskim rekordom 2.37. Taj rezultat iz Plovdiva je i dalje zvanični svjetski rekord u juniorskoj konkurenciji. Iste godine je u Splitu, Dragutin Topić postao Europski prvak.

Europski prvak je bio u dvorani 1996. godine, još dva puta i brončani. Njegova kćerka Angelina, jedna od najtalentovanijih atletičarki svijeta. Ona je već seniorska rekorderka Srbije u skoku uvis, iako ima samo 18 godina. Dragutin je član delegacije reprezentacije Srbije, koja nastupa na Svjetskom prvenstvu za starije juniore i juniorke. Topić je preko svog Facbook profila obavijestio javnost sa kakvim se sve problemima susreću reprezentativci Srbije.

"Prešli smo 10.000 km da bi nam u hotelu otrovali skoro svu djecu. Besana noć je iza nas... Popi**dio sam (izvinjavam se na rječniku ali to je deskripcija svih mojih trenutnih osjećanja), i ne znam šta bih Vam više rekao! Teodora se borila, ali povraćanje i bolovi u stomaku su je učinili bespomoćnom. Glavu gore mala, volim te kao ćerku, i poštujem te do neba", napisao je Topić.

Kopirati
Drag cursor here to close