Ponovo problemi za Tigera Woodsa

Tiger Woods optužen za seksualno uznemiravanje

"Šef koji svojim zaposlenicima nameće drugačije uvjete rada zbog njihovog seksualnog odnosa je seksualno uznemiravanje" navodi Benjamin Hobas, odvjetnik Erice Herman.
Sport / Ostali sportovi | 08. 05. 2023. u 02:06 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nije ga dugo bilo na stranicama crne kronike. Posljednji put smo Tigera vidjeli na Mastersu kako se muči, kako ozljeđena noga u onoj promotnoj nesreći usporava jednog od najvećih koje je golf dao. Sada je ponovo tu. Jer je optužen da je imao seksualni odnos s Ericom Herman dok je radila za njega, a zatim ju je prisilio da potpiše ugovor o tajnosti ili će dobiti otkaz. Erica Herman, bivša dugogodišnja djevojka Tigera Woodsa (47), optužila je 15-erostrukog prvaka u golfu za seksualno uznemiravanje, piše CNN.

Tiger Woods je optužen da je imao seksualni odnos s Ericom Herman dok je radila za njega, a zatim ju je prisilio da potpiše ugovor o tajnosti ili će dobiti otkaz. Erica Herman u to je vrijeme bila zaposlenica u njegovom restoranu u Južnoj Floridi.

"Tiger Woods, međunarodno poznati sportaš i jedna od najmoćnijih osoba u globalnom sportu, odlučio je ostvariti seksualni odnos sa svojom zaposlenicom, a zatim ju je, prema njezinim riječima, prisilio da potpiše ugovor o tajnosti o tome ili će biti otpuštena s posla ”, stoji u sudskom zapisu. “A kad je postao nezadovoljan njihovim seksualnim odnosom, prevario ju je da napusti svoj dom, zaključao ju je, uzeo joj novac, kućne ljubimce i osobne stvari te ju je pokušao natjerati da potpiše drugačiji dogovor o tajnosti".

"Šef koji svojim zaposlenicima nameće drugačije uvjete rada zbog njihovog seksualnog odnosa je seksualno uznemiravanje" navodi Benjamin Hobas, odvjetnik Erice Herman.

Jedan od najboljih golfera svih vremena zasad se nije javno oglasio o optužbama.

Kopirati
Drag cursor here to close