Jodie Burrage heroj dana

Tenisačica pomogla skupljaču loptica koji se skoro onesvijestio

"Prvo sam mu dala energetski gel koji sam imala u svojoj torbi, ali znam da to nije baš najboljeg okusa. Srećom, netko iz publike je viknuo da ima vrećicu gumenih bombona i poslije toga mu je odmah bilo bolje", ispričala je Burrage.
Sport / Ostali sportovi | 28. 06. 2022. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Andy Murray je prošao dalje, Emma Raducanu također, tako da Britanci mogu biti prezadovoljni prvog dana Wimbledona. naravno da su mediji posvetili dovoljno pažnje Andyju i njegovoj mladoj kolegici, ali je junakinja dana na kraju bila Jodie Burrage.

Domaća igračica koja je dobila pozivnicu za Wimbledon. Igrala je protiv Lesije Tsurenko koja joj je dopustila pet gemova, međutim Jodie je bez obzira na poraz istakla kandidaturu za inauguralnu nagradu "Big Heart of Wimbledon".

Ona je početkom drugog seta primijetila je da jedan od skupljača loptica ne izgleda baš najbolje, da tetura, kao da će onesvijestit. Jodie je pritrčala, kao prva pomoć, nesretnog mladića sjela u jedan od onih stolaca uz rub terena, te mu dodala i flašu vode. I ne samo to. Pošto je Jodie imala nekih sličnih iskustava kao igračica, odlučila mu je ponuditi svoj energetski gel a zatim je zatražila slatkiše od publike. Dobila je jednu vrećicu gumenih bombona i na taj način je spasila komplikacija sakupljača loptica.

"Prvo sam mu dala energetski gel koji sam imala u svojoj torbi, ali znam da to nije baš najboljeg okusa. Srećom, netko iz publike je viknuo da ima vrećicu gumenih bombona i poslije toga mu je odmah bilo bolje", ispričala je Burrage.Cijela situacija je potrajala dugo, a medicinska pomoć stigla je tek nakon više od pet minuta. Britanski mediji Burrage su proglasili anđelom Wimbledona nakon brze i nesebične intervencije na terenu.

Kopirati
Drag cursor here to close