Mladi Španjolac čvrsto na zemlji

Alcaraz: Nema pritiska, ne mislim da sam favorit

"Ne osjećam pritisak jer se ne smatram jednim od favorita za osvajanje ovog turnira. Očito, ako igram dobro, imam razinu da osvojim turnir. Ali ima puno iskusnijih igrača na travi. Ne osjećam pritisak", rekao je mladi Španjolac.
Sport / Ostali sportovi | 28. 06. 2022. u 00:47 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jan-Lennard Struff nikada nije bio omiljen izbor tenisača u žrijebu. Danas već pomalo veteran, može još uvijek od servisa živjeti jedan ili dva seta. Protiv Carlosa Alcaraza je živio duže od dva seta, ostao je pet na terenu, skoro eliminirao mladu zvijedu svjetskog tenisa. Na kraju je Španjolac prošao u pet setova, 4-6, 7-5, 4-6, 7-6(3), 6-4.
Ovo je mladom Alcarazu tek drugi put u karijeri da je prošao u drugo kolo Wimbledona.

"Uživao sam u ovom meču. Velika bitka koja je trajala četiri sata. Za mene je tako lijepo igrati se na travi. Volim igrati na travi. Opet, rekao bih da se moja razina tenisa na ovoj podlozi mora popraviti. Za početak sam zadovoljan".

Alcaraz je ove godine osvojio četiri turnira, probio se u društvo najboljih na svijetu, ova pobjeda mu je bila 33. u dosadašnjem dijelu sezone.

"Ne osjećam pritisak jer se ne smatram jednim od favorita za osvajanje ovog turnira. Očito, ako budem igrao dobro, imam mogućnost da osvojim turnir. Ali ima puno iskusnijih igrača na travi. Ne osjećam pritisak", rekao je mladi Španjolac.

Kopirati
Drag cursor here to close