Svaka čast

Taekwondo klub Cro Star Mostar dodjelio nagrade za najbolje sportaše

Osvojeno je 230 medalja i 16 pehara a nekoliko natjecatelja je bilo proglašavano i najboljim sportašima turnira.
Sport / Ostali sportovi | 10. 02. 2022. u 07:28 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Taekwondo klub Cro Star Mostar je u srijedu organizirao dodjelu nagrada za najbolje sportaše kluba u 2021. godini. Iako se mnogi turniri zbog pandemije nisu održali, članovi Cro Stara su se ipak natjecali tijekom čitave godine i bili su jako uspješni. Osvojeno je 230 medalja i 16 pehara a nekoliko natjecatelja je bilo proglašavano i najboljim sportašima turnira.

Natjecatelji Cro Stara su u protekloj godini nastupili na onim najvažnijim turnirima, a to su: Državno prvenstvo, Prvenstvo Federacije BiH i Kup BiH. Pored ovih prvenstava koji donose najveći broj bodova nastupili su još i na turnirima u Hadžićima, Sarajevu, Posušju, Visokom, Fojnici i na Ilidži. 

Za najbolje sportaše kluba u 2021. proglašeni su sljedeći sportaši:

Petra Bukvić, Niko Krešić, Iva Marić, Luka Bošnjak, Lara Baković, Josip Bevanda, Lea Krešić, Niko Krešić, Ana Grbešić.

Pored njih nagrađeni su još Iva Grbešić i Iva Šunjić zbog uspjeha postignutog na Državnom prvenstvu.

Od svih nagrađenih sportaša posebno treba istaknuti Ivu Marić, koja je proglašena najboljom mlađom kadetkinjom kluba. Na Državnom prvenstvu je postigla najbolji uspjeh od čitave ekipe, a pored toga ima najveći broj pobjeda i najveći broj bodova u klubu Cro Star.

''Na proglašenju najboljih sportaša kluba je bila odlična atmosfera. Okupili smo se u velikom broju, a nagrađeni sportaši su zaista zaslužili svoju nagradu i titulu. Ovom prigodom se želim zahvaliti Podravki na predivnim poklon paketićima, koji su jako obradovali naše sportaše. Svi sportaši kod nas imaju svoj plan i program i zna se koje turnire trebaju odraditi. Ako se redovno dolazi na treninge i ako se svatko drži svog plana i programa, ni uspjeh neće izostati'', rekla je trenerica Klaudia Marić.

U ovoj godini su aktivnosti već počele. Treneri mostarskog Taekwondo kluba Cro Star uspješno su stekli licence za 2022. godinu, odrađene su pripreme za novu natjecateljsku sezonu a uskoro kreću i turniri.

Kopirati
Drag cursor here to close