Fojnica Open

Mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati uspjehe

U subotu je u Fojnici održan Fojnica Open 2021., na kojem je nastupilo oko 360 natjecatelja.
Sport / Ostali sportovi | 31. 10. 2021. u 07:58 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon osvojenog velikog broja medalja i pehara na Federalnom prvenstvu i Kupu BiH, mostarski Taekwondo klub Cro Star nastavlja nizati uspjehe.

U subotu je u Fojnici održan Fojnica Open 2021., na kojem je nastupilo oko 360 natjecatelja. Cro Star se predstavio s 11 natjecatelja, koji su se s velikim brojem pobjeda izborili za 18 medalja i 3 pehara.

Zlato: Josip Bevanda, Iva Marić, Niko Krešić, Lea Krešić, Jakov Lucović.
Srebro: Marko Bošnjak (2 srebra), Sunčica Lasić, Lea Krešić, Luka Bošnjak, Marko Bevanda, Niko Krešić.
Bronca: Petra Bukvić, Jakov Lucović, Luka Bošnjak, Matej Šunjić, Iva Marić, Sunčica Lasić.

„Ekipa je bila odlična i svi zaslužuju veliku pohvalu. Imali smo puno pobjeda i u A i B klasi, pa smo samim tim i osvojili ovoliki broj medalja i pehara. Posebno bih željela istaknuti kadeta Josipa Bevandu i mlađu kadetkinju Ivu Marić, koji su svoje borbe odlično odradili, i svoje zlatne medalje su osvojili s velikom nadmoći u odnosu na protivnike. Od početnika posebne pohvale idu Marku Bošnjaku za dva srebra. On je tek bijeli pojas, i imao je 3 kola na borbama i 4 kola na kicku za šta treba puno snage i volje, jer je nastupao kroz cijeli dan“, rekla je trenerica Klaudia Marić.

Josip Bevanda je 3. najbolji kadet turnira, Lea Krešić je 2. najbolja djevojčica na kicku, a Jakov Lucović 3. najbolji dječak na kicku.

Mostarski Cro Star je osvojio ekipne plasmane u kadetima, mlađim kadetkinjama i na kicku. Treneri Klaudia Marić i Boris Knezović vodili su ekipu na turnir u Fojnicu. Za ekipu Cro Stara nema odmora, jer idući vikend nastupaju na turniru na Ilidži.

Kopirati
Drag cursor here to close