Zlatni sjaj brončane medalje

Taekwondisti Zrinjskog pokazali srčanost na državnom prvenstvu

''Ovaj turnir je bio veliki izazov za sve natjecatelje, ali su naši predstavnici pokazali iznimnu kvalitetu i srčanost u svojim borbama'', navode iz kluba.
Sport / Ostali sportovi | 13. 03. 2023. u 08:04 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Foto: PR / Taekwondo klub Zrinjski 

U Mostaru je održano Taekwondo prvenstvo Bosne i Hercegovine na kojem se natjecalo 250 mlađih kadeta i seniora iz cijele zemlje.

Taekwondo klub Zrinjski se također predstavio na turniru sa šest natjecatelja, koji su ostvarili značajan rezultat i pokazali izvrsnu formu.

Luka Martinac je osvojio brončanu medalju, koja je blistala zlatnim sjajem, ali su odluke sudaca u posljednjim sekundama borbe bile nepravedne, navode iz kluba.

Marko Šetka je odradio savršene tri borbe i zasluženo osvojio brončanu medalju.

Petra Martinac i Romano Blažević su također osvojili srebrnu medalju i postali viceprvaci države.

Erik Galić i Lucija Šimić, koji su su na svom prvom turniru i pokazali izvrstan nastup, no nažalost izmakla im je medalja.

Treneri Vlatka Živkušić i Hrvoje Marijanović su izrazili svoje zadovoljstvo nastupom svojih natjecatelja, a na prvenstvu je sudio je David Marijanović.

''Ovaj turnir je bio veliki izazov za sve natjecatelje, ali su naši predstavnici pokazali iznimnu kvalitetu i srčanost u svojim borbama. Čestitke svim natjecateljima na sjajnom nastupu, a posebno našim hrabrim borcima iz Taekwondo kluba Zrinjski koji su se uspješno predstavili na ovom prvenstvu'', navode iz kluba..

Kopirati
Drag cursor here to close