60 djece

Klupski karneval u mostarskom Taekwondo klub Cro Star

Svaka maska je imala prigodu predstaviti se te je žiri bodovao sve sudionike. Nakon nekoliko eliminacijskih krugova su treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović uz prijedloge animatora proglasili one najbolje.
Sport / Flash | 22. 02. 2023. u 15:34 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U utorak je mostarski Taekwondo klub Cro Star u svojim dvoranama organizirao veliki tradicionalni klupski karneval. I ove godine je sudjelovao veliki broj djece te su djeca bila podijeljena u dvije grupe. Obje grupe su se zabavile s animatorima koji su imali bogat sadržaj te se nakon mnoštva igrica, glazbe, plesa pristupilo odabiru najboljih maski.

''Ove godine je na našem karnevalu sudjelovalo oko 60 djece te smo ih podijelili na mlađe i starije uzraste, a dosta djece je i falilo zbog bolesti. U svakoj skupini smo birali najbolje maske i to na način kako se na taekwondo turnirima dodjeljuju medalje: prvo mjesto, drugo mjesto i dva treća mjesta'',  rekla je trenerica Klaudia Marić.

Svaka maska je imala prigodu predstaviti se te je žiri bodovao sve sudionike. Nakon nekoliko eliminacijskih krugova su treneri kluba Klaudia Marić, Boris Knezović i Teo Jergović uz prijedloge animatora proglasili one najbolje.

U grupi male djece najbolje maske su imali sljedeć Iva Marinčić, Noa Mikulić, Ivan Jelčić i Nika Slišković

U grupi starije djece najbolje maske su imali Mia Drežnjak, Lana Šunjić, Ana Drežnjak i Mihael Vidačak.

Foto: Cro Star Mostar / Klupski karneval u mostarskom Taekwondo klub Cro Star

''Svako dijete koje je sudjelovalo na karnevalu je dobilo poklon paketić a najbolje maske su dobile posebne nagrade. Želim se zahvaliti firmi Union Foods koja nam je osigurala poklon paketiće. Karneval je besplatan za sve naše članove te na ovaj način omogućimo djeci odličnu zabavu uz nagrade bez dodatnih troškova roditelja'', kazala je trenerica Klaudia Marić.

Ovo nije jedina stvar koju treneri kluba organiziraju za svoje članove. Nedavno su roditelji kluba imali prigodu slušati jedno vrlo korisno predavanje o zdravoj prehrani djece nutricionistice Nevene Pandže. Ovo predavanje je također bilo besplatno a roditelji i stariji uzrasti sportaša su dobili mnogo savjeta o tome što jesti prilikom održavanja kilaže, što jesti na turniru ali i prijedloge za školsku užinu.

Nakon klupskog karnevala mostarski Cro Star se nastavlja pripremati za nadolazeće turnire.

Kopirati
Drag cursor here to close